MENÚ RADICULAR
Snacks:
Roca de tinta i tàrtar de calamar.
Parfait de gallina amb textures de blat.
Avellana, galeta i els seus mimétics de foie-gras.
Entrepà de salmó fumat amb crema agria d’anet.
Seqüència d’aperitius de temporada:
Mousse de carbassa, les seves pipes I castanya.
Seqüència de entrant I:
Recuit de cabra esparrecat amb moniato rostit, salsa de cacahuet amb kimchi i fruits secs.
Seqüència de peix:
Peix a baixa temperatura amb salsa de ortigues i pure de nyamares amb fava tonka i chutney de poma
Seqüència de carn:
Civet de pedacet de vedella amb mole de xocolata i cacau , celery de vainilla.
Petit fours:
Cookie de avellana y curry.
Financier de coco I iogurt.
Bombó de xocolata.
Gominola de romaní i pera.
Infusió de llimona, cardamom verd, pebre de Jamaica, llaurer i canyella de Sri Lanka.
PREU: 60€
*El nostre menú pot estar subjecte a canvis a causa de la temporalitat dels productes amb els quals treballem i a la creativitat del nostre xef.