TERRAM RESTAURANT
|
|
|

HORARI

DINARS:

Dissabte i diumenge de 13:30h a 15:30 h

SOPARS:

de dimarts a dissabte, de 20.30 h a 22.30 h

Diumenge nit  i dilluns tancat.

|
top

MENÚ RADICULAR

Snacks:

Roca de tinta i tàrtar de calamar.
Parfait de gallina amb textures de blat.
Avellana, galeta i els seus mimétics de foie-gras.
Entrepà de salmó fumat amb crema agria d’anet.

Seqüència d’aperitius de temporada:

Mousse de carbassa, les seves pipes I castanya.

Seqüència de entrant I:

Recuit de cabra esparrecat amb moniato rostit, salsa de cacahuet amb kimchi i fruits secs.

Seqüència de peix:

Peix a baixa temperatura amb salsa de ortigues i pure de nyamares amb fava tonka i chutney de poma

Seqüència de carn:

Civet de pedacet de vedella amb mole de xocolata i cacau , celery de vainilla.

Petit fours:
Cookie de avellana y curry.

Financier de coco I iogurt.

Bombó de xocolata.

Gominola de romaní i pera.

Infusió de llimona, cardamom verd, pebre de Jamaica, llaurer i canyella de Sri Lanka.

PREU: 60€

*El nostre menú pot estar subjecte a canvis a causa de la temporalitat dels productes amb els quals treballem i a la creativitat del nostre xef.

× Com et puc ajudar?