Menú
Radical
Snacks-I:
Roca de tinta i tàrtar de calamar.
Parfait de gallina amb textures de blat.
Avellana, galeta i els seus mimétics de foie-gras.
Entrepà de salmó fumat amb crema agria d’anet.
Cucurutxo de ceps.
Seqüència d’aperitius de temporada:
Mousse de carbassa, les seves pipes I castanya.
Seqüència vegetals:
Taten de nap, crema de patata trufada i rovell d’ou a 65 °C
Seqüència de peixos:
Pannacotta de gambes a l’all, granola de fruits secs i espàrrec verd.
Peix a baixa temperatura amb salsa de ortigues i pure de nyamares amb fava tonka
Seqüència de carns:
Civet de pedacet de vedella amb mole de xocolata i cacau , celery de vainilla.
Seqüència de postres:
Xipre amb esponja de regalèssia , crema d’albedo de llimona i crumble
Platan caramel·litzat amb mole, sorbet de platan y strewsel de avellana
Petit fours:
Cookie de avellana y curry.
Financier de coco I iogurt.
Bombó de xocolata.
Gominola de romaní i pera.
Infusió de llimona, cardamom verd, pebre de Jamaica, llaurer i canyella de Sri Lanka.
PREU: 85€
*El nostre menú pot estar subjecte a canvis a causa de la temporalitat dels productes amb els quals treballem i a la creativitat del nostre xef.