La nostra carta
Descobreix la nostra carta, una selecció acurada de plats elaborats amb productes de temporada i de proximitat. Cuina honesta, saborosa i arrelada al territori.
La nostra carta
Ostra Gillardeau Nº2 al natural.
5,50 €/1 unit
Ostra Gillardeau Nº2 al gust.
8,00 €/1 unit
Tàrtar de gamba vermella al natural amb tocs cítrics.
21,00 €
Brioix amb paté de bolets, tòfona i rovell d’ou a baixa temperatura.
15,50 €/2 unit.
Tàrtar de vedella madurada amb ostra Gillerdeau i envinagrats.
21,00 €
Lluç arrebossat amb maionesa de kimchi.
12,50 €
Saltejat de faves amb porro silvestre, botifarra de perol esparracada i consomé de pernil.
16,80 €
Cocotxes de bacallà amb pèsol del maresme a la brasa.
32,00 €
Esparrac blanc de Navarra confitat i a la brasa amb salsa “Beure blanc”.
16,00 €
Tacs de llengua de vedella amb pico de gallo i crema d’alvocat.
16,00 €
Carxofes amb foie a la planxa.
21,00 €
Tartaleta de textures d’ànec de l’Empordà i blat de moro.
14,70 €/2 unit
Tataki de vedella, amb salsa de cafè de París i patates fregides.
24,00 €
Contra galta de porc rostida amb puré de celery a la vainilla
21,00 €
Arròs negre amb , pèsols, carxofa i escamarlans de Palamós
24,50 € PP
Arròs de vedella de Pals amb ceps i tòfona “Melanosporum”.
26,00 € PP
Peix del dia.
S/M
Postres
Flam cremós de nata i vainilla.
6,00 €
Espuma de xocolata blanca, granissat i sorbet de magranes.
8,00 €
Tàrtar de plàtan caramel·litzat amb cremós de xocolata al ron i gelat d’Oreo.
8,00 €