[vc_row full_height=”yes” disable_background_image=”” content_text_aligment=”center” enable_parallax_background_elements=”yes” simple_background_image=”5915″ background_image_position=”2″][vc_column][vc_row_inner row_content_width=”grid”][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-5 vc_col-md-3 vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-7 vc_col-md-9″ css=”.vc_custom_1534510995016{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][mkdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][mkdf_elements_holder_item background_color=”rgba(255,255,255,0.9)” item_padding=”16% 12% 0″][mkdf_section_title type=”standard” position=”” title_tag=”” disable_break_words=”no” line_length=”0px” title=”MENÚ ARRELS” title_break_words=”2,3″][/mkdf_section_title][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]Snacks-I:
Roca de tinta i tàrtar de calamar.
Parfait de gallina amb textures de blat.
Avellana, galeta i els seus mimétics de foie-gras.
Entrepà de salmó fumat amb crema agria d’anet.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Snacks-II:
Cucurutxo de ceps.
Tac de pebrots rostits amb crema de calçots i oliva.
Empadrat.
Espinaques a la catalana.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Seqüència d’aperitius de temporada:
Crema de castanyes, foie-gras i remolatxa.
Mousse de carbassa, les seves pipes I castanya.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Seqüència vegetals:
Capdell d’encima a la brasa, suc d’escalivada, mermelada de toronja i verat fumat.
Gnocchi de moniato, mantega de vaca a la sàlvia, recuit de fonteta i avellanes.
Taten de nap, crema de patata trufada i rovell d’ou a 65 °C[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Seqüència de peixos:
Pannacotta de gambes a l’all, granola de fruits secs i espàrrec verd.
Cranc de clova toba, amb pil-*pil de les seves espines, Tajet, chutney de poma i rabe.
Peix a baixa temperatura amb salsa de ortigues i pure de nyamares amb fava tonka[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Seqüència de carns:
Bolet de temporada amb espuma de pernil ibèric.
Tendons de vedella amb salsa cafè de Paris.
Civet de pedacet de vedella amb mole de xocolata i cacau , celery de vainilla.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Seqüència de postres:
Xipre amb esponja de regalèssia , crema d’albedo de llimona i crumble
Platan caramel·litzat amb mole, sorbet de platan y strewsel de avellana
Miso *[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Petit fours:
Cookie de avellana y curry.
Financier de coco I iogurt.
Bombó de xocolata.
Gominola de romaní i pera.
Infusió de llimona, cardamom verd, pebre de Jamaica, llaurer i canyella de Sri Lanka.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]
PREU: 125€
[/vc_column_text][vc_column_text]*El nostre menú pot estar subjecte a canvis a causa de la temporalitat dels productes amb els quals treballem i a la creativitat del nostre xef.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”100px”][/mkdf_elements_holder_item][/mkdf_elements_holder][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]