MENÚ ARRELS
Snacks-I:
Roca de tinta i tàrtar de calamar.
Parfait de gallina amb textures de blat.
Avellana, galeta i els seus mimétics de foie-gras.
Entrepà de salmó fumat amb crema agria d’anet.
Snacks-II:
Cucurutxo de ceps.
Tac de pebrots rostits amb crema de calçots i oliva.
Empadrat.
Espinaques a la catalana.
Seqüència d’aperitius de temporada:
Crema de castanyes, foie-gras i remolatxa.
Mousse de carbassa, les seves pipes I castanya.
Seqüència vegetals:
Capdell d’encima a la brasa, suc d’escalivada, mermelada de toronja i verat fumat.
Gnocchi de moniato, mantega de vaca a la sàlvia, recuit de fonteta i avellanes.
Taten de nap, crema de patata trufada i rovell d’ou a 65 °C
Seqüència de peixos:
Pannacotta de gambes a l’all, granola de fruits secs i espàrrec verd.
Cranc de clova toba, amb pil-*pil de les seves espines, Tajet, chutney de poma i rabe.
Peix a baixa temperatura amb salsa de ortigues i pure de nyamares amb fava tonka
Seqüència de carns:
Bolet de temporada amb espuma de pernil ibèric.
Tendons de vedella amb salsa cafè de Paris.
Civet de pedacet de vedella amb mole de xocolata i cacau , celery de vainilla.
Seqüència de postres:
Xipre amb esponja de regalèssia , crema d’albedo de llimona i crumble
Platan caramel·litzat amb mole, sorbet de platan y strewsel de avellana
Miso *
Petit fours:
Cookie de avellana y curry.
Financier de coco I iogurt.
Bombó de xocolata.
Gominola de romaní i pera.
Infusió de llimona, cardamom verd, pebre de Jamaica, llaurer i canyella de Sri Lanka.
PREU: 125€
*El nostre menú pot estar subjecte a canvis a causa de la temporalitat dels productes amb els quals treballem i a la creativitat del nostre xef.