[vc_row full_height=”yes” parallax_background_image=”4784″ parallax_bg_speed=”0″][vc_column][vc_row_inner row_content_width=”grid”][vc_column_inner css=”.vc_custom_1533285714962{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-8″][mkdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][mkdf_elements_holder_item background_color=”rgba(255,255,255,0.9)” item_padding=”18% 12% 0″][mkdf_section_title type=”standard” position=”” title_tag=”” disable_break_words=”no” title=”Menú Radical” title_break_words=”1″ line_length=”0px”][/mkdf_section_title][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]Snacks-I:

Roca de tinta i tàrtar de calamar.
Parfait de gallina amb textures de blat.
Avellana, galeta i els seus mimétics de foie-gras.
Entrepà de salmó fumat amb crema agria d’anet.
Cucurutxo de ceps.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Seqüència d’aperitius de temporada:

Mousse de carbassa, les seves pipes I castanya.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Seqüència vegetals:

Taten de nap, crema de patata trufada i rovell d’ou a 65 °C[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Seqüència de peixos:

Pannacotta de gambes a l’all, granola de fruits secs i espàrrec verd.

Peix a baixa temperatura amb salsa de ortigues i pure de nyamares amb fava tonka[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Seqüència de carns:

Civet de pedacet de vedella amb mole de xocolata i cacau , celery de vainilla.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Seqüència de postres:

Xipre amb esponja de regalèssia , crema d’albedo de llimona i crumble

Platan caramel·litzat amb mole, sorbet de platan y strewsel de avellana[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Petit fours:

Cookie de avellana y curry.
Financier de coco I iogurt.
Bombó de xocolata.
Gominola de romaní i pera.
Infusió de llimona, cardamom verd, pebre de Jamaica, llaurer i canyella de Sri Lanka.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

PREU: 85€

[/vc_column_text][vc_column_text]*El nostre menú pot estar subjecte a canvis a causa de la temporalitat dels productes amb els quals treballem i a la creativitat del nostre xef.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”100px”][/mkdf_elements_holder_item][/mkdf_elements_holder][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-6 vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

× Com et puc ajudar?